huidverbeterende behandeling

OVERIGE HUIDVERBETERING

Een gladde en egale huid

Laat je oneffenheden verwijderen tijdens een huidverbeterende behandeling.

Huidverbeterende behandelingen

Pigmentvlekjes, bultjes, steelwratjes, littekens of adertjes kunnen erg storend zijn, vooral in je gezicht. Je ziet ze altijd zitten, ze laten je ouder lijken dan je bent, en camoufleren is vaak lastig. Ook bultjes op plekken waar je ze niet ziet, maar waar je ze wel steeds voelt, zijn heel vervelend. Gelukkig zijn dit soort oneffenheden vaak vrij eenvoudig te verwijderen met een huidverbeterende behandeling, zodat je weer een gladde en egale huid hebt.

De mogelijkheden bij By Melz

Huidverbeteriing by Melz

Je kunt bij By Melz terecht voor het verwijderen van:

  • Steelwratjes
  • Moedervlekken
  • Pigmentvlekken
  • Adertjes
  • Schoonheidspukkels
  • Vergroeiingen in de huid
  • Andere oneffenheden die op de huid liggen

Daarom kies je voor By Melz

Persoonlijk en laagdrempelig

Heb je een vraag?
Je mag me altijd appen.

Altijd maatwerk

Persoonlijk advies en een behandeling op maat.

Natuurlijk mooi

Weer een gladde en egale huid.

Hoe werkt een huidverbeterende behandeling?

We beginnen altijd met een intake bij mij in de salon in Hellevoetsluis. Tijdens die eerste afspraak bekijk ik de oneffenheden die je wilt laten weghalen, bespreken we wat je wensen zijn en bepaal ik hoe we het gaan aanpakken. Vaak kan ik tijdens die eerste afspraak al een begin maken met de behandeling. In sommige gevallen is 1 behandeling genoeg, maar soms zijn er meerdere behandelingen nodig om het resultaat te bereiken dat je wilt. Twijfel ik aan het plekje, dan verwijs ik je door naar de huisarts. Door mijn ervaring en stageperiode bij een dermatoloog kan ik dit inmiddels goed beoordelen.

Adertjes (couperose) en pigmentvlekken verwijderen

Verwijde bloedvaatjes in je gezicht vallen vaak erg op. Gelukkig zijn ze relatief eenvoudig te verwijderen. Met behulp van elektrische stroom via een fijn naaldje wordt het adertje dichtgeschroeid. Hierbij stolt het bloed en ruimt het lichaam dit op. Na 1 behandeling zie je al een duidelijk resultaat. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig om alle adertjes te verwijderen.

Bij pigmentvlekken hangt de behandeling af van hoe diep het pigment zit. Oppervlakkige pigmentvlekken zijn goed te behandelen met een chemische peeling of met microneedling. Een chemische peeling zorgt dat dode huidcellen loslaten waardoor huidvernieuwing gestimuleerd wordt. Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor het zelfherstellend vermogen van je huid in gang gezet wordt. Als het pigment dieper zit, verminder ik de pigmentvlekken met een laserbehandeling. Bij pigmentvlekken zijn vrijwel altijd minimaal 2 behandelingen nodig om te zorgen dat al het pigment weg is en het niet meer terugkomt.

Steelwratjes, littekens en andere oneffenheden verwijderen

Oneffenheden die op de huid liggen, vlak ik af met de plasmapen. Er komt een klein plasmastraaltje uit de pen die de huid verhit en ervoor zorgt dat de huid verdampt. Vaak doe ik dit in meerdere stappen, zodat ik geen littekens of deukjes in de huid veroorzaak. Littekens kan ik ook verminderen met een chemische peeling of met microneedling. Je krijgt van mij altijd advies op maat over wat de beste opties zijn voor jouw situatie.

De resultaten van een huidverbeterende behandeling

Wat kost een huidverbeterende behandeling?

Huidverbetering by Melz

Huidverbetering vanaf: € 50,-

Elk geval is verschillend, daarom is deze prijs een indicatie. Tijdens de intake bespreken we de aanpak en de kosten.

Maak zelf online een afspraak

Wil je een afspraak maken voor een huidverbeterende behandeling?
Die plan je gewoon online in!

Wil je graag van tevoren weten of ik je oneffenheden kan verwijderen?
Dan mag je me ook gewoon een appje of een mailtje sturen met paar foto’s erbij.
Dan laat ik je weten wat ik voor je kan betekenen.