OVER MELZ

By Melz: Specialist in wenkbrauwtatoeage en huidverbetering

Voor natuurlijk mooie wenkbrauwen en een egale huid

By Melz: specialist in wenkbrauwtatoeage en huidverbetering

Jou meer zelfvertrouwen geven en zorgen dat je blij bent met hoe je eruitziet. Dat is altijd mijn doel.
We hebben allemaal wel dingen waar we niet zo blij mee zijn: littekens, pigmentvlekken, rimpels, of wenkbrauwen die dunner worden. En het is zonde als dat je onzeker maakt. Daarom heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering en in cosmetische tatoeage van de wenkbrauwen.
Om jou op een natuurlijke manier mooier te maken, zodat jij blij bent met jezelf.

Over Demelza

Zo’n 20 jaar geleden ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste en visagiste, want ik ben creatief, hou van make-up en hou ervan om mensen mooier te maken. Wenkbrauwen stylen werd al snel mijn specialiteit en ik zette uiteindelijk de stap naar permanente make-up, waarbij ik me volledig ben gaan richten op cosmetische tatoeage van de wenkbrauwen.

Ik vind het elke keer weer een uitdaging om wenkbrauwen te creëren die matchen met wie jij bent. En het is geweldig om te zien hoe je uitstraling verandert met wenkbrauwen die echt bij je gezicht passen. Je gezicht krijgt een lift en je lijkt er jaren jonger door.

De huidverbeterende behandelingen en de plasmalift zijn door de jaren heen ook een specialiteit van me geworden. Want waarom zou je je nog langer doorlopen met oneffenheden in je gezicht of op je lichaam, terwijl ze met een paar behandelingen vaak prima te verwijderen zijn. Zo bereik je op een laagdrempelige manier die egale en gladde huid.

Demelza

Persoonlijk en laagdrempelig

Heb je een vraag?
Je mag me altijd appen.

Altijd maatwerk

Een behandeling die écht bij je past.

Natuurlijk mooi

Mooi en subtiel, zodat jij er op je best uitziet.

Altijd persoonlijk contact en altijd kwaliteit

Ik hou van het persoonlijke contact met mijn klanten en wil er altijd voor je zijn. Dus vraag je je af of ik je kan helpen met je wenkbrauwen? Wil je weten of ik iets kan doen aan bepaalde oneffenheden? Stuur me gewoon een appje met een foto. Dan laat ik je weten wat ik voor je kan doen. Ook tussen de behandelingen door sta ik voor je klaar. Je kunt me altijd appen bij problemen of als je vragen hebt.

Niet alleen het persoonlijke contact vind ik belangrijk, maar ik sta ook voor kwaliteit. Ik ben gediplomeerd in cosmetische tatoeage, heb ruim 18 jaar ervaring en werk alleen met producten van de beste kwaliteit. Ik werk uiteraard volgens de hygiënerichtlijnen van de GGD en bezit alle benodigde vergunningen. Die kwaliteit zie je ook terug in mijn behandelingen: je krijgt eerlijk advies en ik ga altijd voor wat voor jou het beste is. Tatoeage van de wenkbrauwen en huidverbeterende behandelingen zijn namelijk maatwerk. We kijken dus altijd samen naar wat het beste past bij je wensen, zodat we het mooiste resultaat bereiken.

Kennismaken?

Wil je weten welke mogelijkheden er voor je zijn?
Neem contact op voor meer informatie of plan gelijk online een afspraak in.